Het Lijk komt eraan!

Het werk aan mijn nieuwe roman, Rechercheur De Klerck En Het Lijk In Transito, vordert. Momenteel werken mijn redacteur Hans en ik aan de definitieve tekst. De uitgever vertelt me ​​dat er een omslagwedstrijd op FaceBook zal zijn om te beslissen welke omslagfoto het meest geschikt is. Ik kijk uit naar het resultaat. Je kan al het boek pre-orderen bij de lokale verkoper, en via internetstores als Bol.com, Bruna.nl and Libris.nl. Verwacht Het Lijk in april.

Hier zijn nog een paar zeer lonende recensies van de derde aflevering in de De Klerck-serie: Rechercheur De Klerk En De Ongrijpbare Dood. Vooral de recensie van de Nederlandse Bibliotheekdienst is belangrijk, omdat lokale bibliotheken beslissen of ze dit boek alleen op basis van deze recensie kopen. Ik ben erg blij en tevreden met de mening van deze criticus:

Prettig leesbaar verhaal met veel dialoog, waarin alle lijntjes op uitstekende wijze aan het eind van het verhaal bij elkaar zijn gebracht. Mooie Rotterdamse sfeertekening. Prima plot met verrassende ontknoping. Aanwinst voor Baantjer-fans.

Nederlandse Bibliotheekdienst

En PerfecteBuren.nl is ook enthousiast over mijn boek:

Net als bij de vorige twee boeken zit de plot uitstekend in elkaar. Ik vind vooral het concept heel erg goed gevonden en uitgewerkt. Het is mysterieus en het boeit vanaf het begin. En dat is wat nodig is om je als lezer in je greep te houden. Een sterk plot en veel spanning, twee elementen waarop dit derde boek hoog scoort.

PerfecteBuren.nl

De reviewer, Severine, beloont mijn boek met 4,5 van de 5 sterren! Bedankt, Severine. En ik ben heel blij om te horen dat je ook uitkijkt naar het volgende boek:

Ik ben na dit derde boek over rechercheur De Klerck nog steeds een fan van deze Rotterdamse rechercheur. Net zoals ik altijd uitkijk naar een nieuwe Baantjer, doe ik dat ook bij deze boeken.

Severine, op PerfecteBuren.nl
Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *