Een rijke oogst aan reacties

De afgelopen weken maakte mijn uitgever me aan het glimlachen door een voortdurende stroom van berichten, recensies en artikelen. Een rijke oogst. Ik ben erg blij te zien dat mijn nieuwe detectiveroman zo goed is ontvangen. Bedankt, allemaal. Heb je je plaatselijke boekhandelaar ook verteld dat je van mijn boeken genoten hebt? Ze zouden het graag horen. Voor elke toegewijde winkeleigenaar is het belangrijk om de vaste klanten en hun voorkeuren te kennen. Echt, ik weet er alles van.

Ik ben erg blij dat het AD Rotterdams Dagblad een recensie van Rechercheur De Klerck en De Ongrijpbare Dood heeft gepubliceerd. Dit is wat Sander Sonnemans te zeggen had over het boek:

Dieudonné neemt de lezer mee naar tal van herkenbare plekken in Rotterdam en laat zodoende de stad als het ware tot leven komen.

Sander Sonnemans, AD Rotterdams Dagblad

De Havenloods, een lokale krant in de stad Rotterdam, plaatste een artikel op hun website:

In ‘Rechercheur De Klerck en de ongrijpbare dood’ krijgen De Klerck en Klaver te maken met een ongrijpbare tegenstander die de stad op stelten zet. Wat de situatie voor hen niet gemakkelijker maakt, is dat een dichte mistbank bezit van Rotterdam heeft genomen. De Rotterdamse politie dreigt in zijn hemd te worden gezet. Gelukkig laat De Klerck zich niet van de wijs maken. Zelfs een aanslag op zijn leven doorstaat hij glansrijk. En haarscherp doorziet hij alle mystificaties om de ingewikkelde puzzel op te lossen.

Een aantal bloggers hebben het nieuwe boek gelezen:

Rechercheur ‘De Klerck en de ongrijpbare dood is wederom een spannend mysterie en smaakt naar meer

Shirley Pellikan van Oude Blz

Net als in zijn tweede boek is het verhaal weer ontzettend goed uitgedacht en is ervoor gezorgd dat het verhaal, met al zijn raadselachtigheid, op het einde echt af is zonder dat je als lezer met vragen blijft zitten

Soraya’s Bookshelf

Ik ben altijd al fan geweest van de boeken over de Amsterdamse Baantjer, maar ik moet zeggen sinds ik de Rotterdamse De Klerck heb leren kennen dat ik ook graag, samen met De Klerck en Klaver op onderzoek uitga in hun stad

Bryan van Koukleum.nl

Inspector De Klerck and the Elusive Death is excellent and it was a joy to read

Beneath The Stains of Time

Bedankt, iedereen. Ik voel me vereerd met alle vriendelijke opmerkingen. Ik hoop dat je vooruit kijkt naar de volgende aflevering in de serie die je al kunt pre-orderen via je lokale verkoper of webwinkels zoals Bol. Rechercheur De Klerck en Het Lijk in Transito staat gepland voor eind april.

Please follow and like us:

Eén gedachte over “Een rijke oogst aan reacties”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *