Twee leuke nieuwtjes

Ik heb net geweldig nieuws ontvangen. Mijn debuutroman, Rechercheur De Klerck en het Doodvonnis, was onlangs uitverkocht, maar nu is er een derde editie. Volgens mijn uitgever verkopen de boeken als warme broodjes. Hij vertelde me ook dat ik dank verschuldigd ben aan Peter Römer, schrijver van de De Cock-serie, die vorige maand de verkoop opdreef met de release van zijn nieuwe boek, De Cock en de Schim uit het Verleden. Bedankt, Peter. Ik kijk er naar uit om je boek te lezen.

De Cock en de Schim uit het Verleden

Hieronder zie je het boekomslag van mijn vierde roman, Rechercheur De Klerck en het Lijk in Transito, die eind april uitkomt. Meer dan 55% van de mensen op Facebook heeft op deze cover gestemd. (Ze konden uit drie opties kiezen.) Het ziet er weer prachtig uit.

Rechercheur De Klerck en het Lijk in Transito

Wist je dat mijn uitgever de audioboekrechten al heeft verkocht aan het Zweedse bedrijf Lind & Co? Met dat leuke nieuws kwam hij ook aanzetten. Het gaat heel goed met rechercheur De Klerck. Het audioboek wordt in augustus uitgebracht. Voiceacteur Bart Oomen spreekt het boek in. Ik kan niet wachten op het resultaat.

Please follow and like us:

2 gedachten aan “Twee leuke nieuwtjes”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *