Feedback

Mijn uitgever stuurde me een overzichtje van reacties op Rechercheur De Klerck en het doodvonnis. Ik voel me dankbaar voor alle vriendelijke feedback op mijn debuut, speciaal als de link is gelegd met A.C. Baantjer, my hero. Hier zijn drie reviews.

Mustreadsornot.com roemt de dijk van een plot. Quote: “Wat ik erg leuk vond dat er een Amsterdamse rechercheur genaamd Jurre in het verhaal mee deed, voor de lezers onder ons van Baantjer kwam deze persoon al gauw bekend voor, erg goed gedaan vond ik en ook de stamkroeg uit Amsterdam kreeg even een klein plaatsje in het verhaal. Toch weer dat Baantjer gevoel, maar dat was in het begin van het boek al duidelijk.”

Veronique’s Boekenhoekje, van een echte Baantjerfan, is enthousiast: “Voor mij kan niemand Baantjer evenaren. Je kunt wel in de buurt komen van het gevoel dat ik krijg als ik een Baantjer lees. ‘Rechercheur De Klerck en het doodvonnis’ lijkt op een verhaal van Baantjer. P. Dieudonné is geïnspireerd door de schrijver en dat merk je. Ik vind dat persoonlijk niet storen. Het zou zo een serie naast de bestaande Baantjer-serie kunnen zijn. En dat vind ik een prestatie.” Many thanks, Veronique!

En KouKleum.nl merkt dat ik me laat inspireren door grootmeester Baantjer. Bryan schrijft: “Wat ik erg grappig vond is dat de Klerck op een bepaald moment naar Amsterdam gaat voor een afspraak met iemand van de Amsterdamse recherche. Laat deze persoon nu net Jurre heten. Dus deze knipoog naar zijn voorbeeld vind ik erg leuk en kan ik erg goed waarderen. Rechercheur de Klerck en het doodvonnis is het eerste deel in deze gloednieuwe detectiveserie en ik kan dan ook niet wachten tot het vervolg verschijnt!”

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *