Win een uniek exemplaar

E-Pulp Publishing heeft voor mijn debuut een lichtelijk gewijzigde cover ontworpen. Mijn hart pompt er sneller van. Ik vind hem geweldig mooi! Er is zelfs één exemplaar gemaakt, met behulp van print-on-demand. Nu heeft de uitgeverij mij gevraagd dit unieke exemplaar weg te geven. Jij kunt de eigenaar van dit enige exemplaar worden. Ain’t that nice?

Cover van Rerchercheur De Klerck En Het Doodvonnis (tweede druk)

Wat moet je doen?

Als je dit unieke exemplaar wilt hebben, stuur dan een e-mail naar verloting@e-pulp.nl, schrijf “Ik wil dit unieke exemplaar” in de onderwerpregel en verstuur het bericht. It’s that simple! De mailbox staat open tot en met vrijdag 22 november 2019. De volgende dag krijg je te horen of je het boek hebt gewonnen. Good luck, folks!

Please follow and like us:

3 gedachten aan “Win een uniek exemplaar”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *