Reviews en nieuws

Ik heb een dame over het hoofd gezien die zo vriendelijk was om mijn boeken te bespreken voor haar blog en Hebban.nl. Haar naam is Shirley Pellicaan. Ze schrijft heel vleiend over mijn debuut, en nog meer over de tweede aflevering in de De Klerck-reeks. Ik word hier heel blij van. Kijk eens wat zij schrijft over Rechercheur De Klerck En Het Doodvonnis:

Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen, wat een geweldig boek !

Nu zou ik meer kunnen citeren uit dit interessante stuk, maar dat zal ik niet doen. Ga naar haar blog en kijk wat ze schrijft. En nu haar bespreking van mijn tweede boek, Rechercheur De Klerck En Het Duivelse Spel. Ze bekroont het boek met vijf van de vijf sterren op Hebban.nl. Ze schrijft: “Het is wederom gelukt een pracht detectiveroman neer te zetten.”. Dank je wel, Shirley, voor de bijzonder aardige dingen die je schrijft.

Bart Oomen in the studio

Finally . . . Zoals ik al eerder zei, werkt een Zweeds bedrijf aan audioboeken van mijn detectiveromans. Daar kijk ik enorm naar uit. Het laatste nieuws: Bart Oomen is de man achter de microfoon, die mijn boeken hardop zal voorlezen. Ik weet zeker dat het resultaat heel bijzonder zal zijn. Al die goede recensies . . . de opname van audioboeken . . . en wat er nog meer mag gebeuren . . . is een droom die uitkomt. Thanks, all!

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *