Laten we het nieuwe boek vieren – win een exemplaar!

Mijn uitgever vertelde me dat ze een poll op Facebook hielden om de lezers de omslag voor mijn volgende boek te laten kiezen. Er waren drie mogelijkheden. Ik ben onder de indruk om te horen dat meer dan 450 mensen hebben gereageerd en dat een meerderheid voor de winnende cover heeft gestemd. Bedankt, iedereen! Ik ben dol op de nieuwe cover. Mijn hart gaat sneller kloppen bij het zien van deze geweldige foto—het is als een sprookje. Ik kijk verlangend uit naar de release van het boek in november!

Rechercheur De Klerck en De Ongrijpbare Dood

E-Pulp Publishing vroeg op Facebook ook de mening van mensen over de marketingaanpak van de uitgeverij. Vele honderden reageerden en gaven ideeën. Dat is zo geweldig. Ook hiervoor bedankt!

Ik hou altijd van verlotingen waarin je kleine prijsjes kunt winnen, jij ook? Wij, mijn uitgever en ik, belonen onze vrienden op Facebook graag voor hun participatie door vijf exemplaren van Rechercheur De Klerck en de Ongrijpbare Dood weg te geven. Als je een exemplaar wilt ontvangen, stuur dan een e-mail naar mijn uitgever via verloting@e-pulp.nl. De mailbox staat open tot 31 oktober 2020. Door verloting stelt de uitgever de vijf prijswinnaars vast. In november ontvang je bericht. Good luck!

Je kan al een preview van Rechercheur De Klerck en de Ongrijpbare Dood lezen door deze pdf te downloaden.

Tot slot, wil ik dit geluidssample van het eerste De Klerck-audioboek delen. Stemacteur Bart Oomen leest voor vanaf de eerste pagina van Rechercheur De Klerck en het Doodvonnis. Leun achterover en laat de stem je meevoeren naar Rotterdam… naar de grote recherchekamer.

Bart Oomen geniet van het verhaal
Please follow and like us:

8 gedachten aan “Laten we het nieuwe boek vieren – win een exemplaar!”

 1. Elk boek is voor mij de moeite waard, Rotterdam wil ik post-corona bezoeken, dus nu al een boek op locatie lezen…?

 2. Hallo Paul, wat leuk en fijn voor ons als lezers dat deel 3 er nu ook straks is. En ook dat er luisterboeken van zijn. Ik kijk er naar uit en loot ook graag mee. En wil ook weer een recensie voor je schrijven, net als voor deel 1 en 2. Ik heb je toffe winactie ook gedeeld op mijn eigen Facebook. Dat bericht zie jij volgens mij niet, dus ik zal even hier de tekst neerzetten die ik er bij had gezet :
  “Wist je dat in november het derde deel in de nieuwe ‘Rotterdamse Baantjer’ serie geschreven door P.Dieudonnée uit komt bij E-Pulp Publishers ? Rechercheur De Klerck en de ongrijpbare dood.
  Het hart van P.Dieudonneé lag bij Baantjer en Rechercheur De Cock met céé káá, zolang hij leefde. Maar ook nu nog steeds. Baantjer was zijn grote voorbeeld en inspiratie om te schrijven.
  In deze jonge nieuwe boekenserie zie je dat ook terug.
  De Amsterdamse De Cock met céé káá gaat hand in hand met de Rotterdamse De Klerck met céé káá.
  Baantjer fan ? Lees dan ook absoluut deze nieuwe serie!
  Eerder verschenen :
  -Rechercheur De Klerck en het doodvonnis
  -Rechercheur De Klerck en het duivelse spel

 3. Hallo Paul, wat leuk en fijn voor ons als lezers dat deel 3 er nu ook straks is. En ook dat er luisterboeken van zijn. Ik kijk er naar uit en loot ook graag mee. En wil ook weer een recensie voor je schrijven, net als voor deel 1 en 2. Als doorgewinterde Baantjer fan en het geluk gehad hebbende om in deel 1 en 2 ook al te mogen kennis maken met Rechercheur De Klerck, ben ik zeker nieuwsgierig naar deel 3. Ik las de eerste 2 hoofdstukken van De ongrijpbare dood. Hoe een lijk in rook op kan gaan ? Geen idee, dat moet De Klerck dan maar eens aan mij uitleggen. Wie weet mag ik m helpen om de dader op te sporen.

  Ik heb je toffe winactie ook gedeeld op mijn eigen Facebook. Dat bericht zie jij volgens mij niet, dus ik zal even hier de tekst neerzetten die ik er bij had gezet :
  “Wist je dat in november het derde deel in de nieuwe ‘Rotterdamse Baantjer’ serie geschreven door P.Dieudonnée uit komt bij E-Pulp Publishers ? Rechercheur De Klerck en de ongrijpbare dood.
  Het hart van P.Dieudonneé lag bij Baantjer en Rechercheur De Cock met céé káá, zolang hij leefde. Maar ook nu nog steeds. Baantjer was zijn grote voorbeeld en inspiratie om te schrijven.
  In deze jonge nieuwe boekenserie zie je dat ook terug.
  De Amsterdamse De Cock met céé káá gaat hand in hand met de Rotterdamse De Klerck met céé káá.
  Baantjer fan ? Lees dan ook absoluut deze nieuwe serie!
  Eerder verschenen :
  -Rechercheur De Klerck en het doodvonnis
  -Rechercheur De Klerck en het duivelse spel

  1. Hi, Shirley–ik hoop dat alles goed gaat met jou en je dierbaren. Ik heb genoten van je eerdere beoordelingen en hoop dat part 3 aan je verwachtingen zal voldoen. Heel erg bedankt, voor all dat je doet!

 4. Als fervente Baantjer-fan, moest ik natuurlijk “De Klerck en het duivelse spel” in de boekhandel ophalen toen het uitkwam, had t al vantevoren besteld.
  “Rechercheur De Klerck en het duivelse spel” ook gelijk besteld na aankondiging wanneer het uit zou komen. Door omstandigheden kon ik dit jaar niet naar Nederland waardoor het boek nog bij de boekhandel op mij wacht. Wel een voorproefje gelezen ? en een Ebook is geen optie, wil de echte boeken op de plank. Dus ja, loot graag mee voor “Rechercheur De Klerck en de ongrijpbare dood” , dan kan ik straks gelijk 2 delen achter elkaar lezen, verheug me er nu al op!
  Want een Rotterdamse rechercheur is, voor mij persoonlijk, nog leuker als een Amsterdamse haha mijn familie komt uit deze stad en, voor mij daardoor logisch, ik zelf heb m’n opleiding in Rotterdam gevolgd en zo kan ik dan tijdens t lezen in gedachten mee looenet De Klerck

  1. Bedankt, Renate, voor je vriendelijke woorden. Ik hoop dat je niet te veel obstakels ervaart voor de hele Covid-19-situatie. Stay safe.

 5. Wat leuk deze winactie. Ik doe graag mee voor mijn vrouw omdat ze gek is op Baantjer boeken en dit boek is voor de fans van Appie Baantjer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *