Afgunst en de gelukkige vrouw

Over een paar weken komt mijn nieuwe boek Rechercheur De Klerck En de Ongrijpbare Dood uit. Ik ben erg benieuwd naar het verhaal in druk. Dus je kunt je voorstellen dat ik me een tikkeltje afgunstig voelde toen deze geweldige jonge vrouw het moment filmde dat ze een pakje opende en mijn nieuwe boek vond. Je kunt haar hier in actie zien.

Haar naam is Veronique en ze is een blogger. Nou moet ik nog een paar weken wachten om van een soortgelijk moment te genieten. Niettemin, ook ik mag genieten, van haar werk, want ze recenseerde mijn boek. Dit is wat ze schrijft:

Rechercheur De Klerck En De Ongrijpbare Dood is een heerlijk verhaal. Het past perfect in de serie over Rechercheur De Klerck.

blogger Veronique

Het is de eerste review, en ik ben er heel blij mee. Dank je wel, Veronique. Ik hoop echt dat heel veel mensen net zoals jij van De Ongrijpbare Dood zullen genieten.

Please follow and like us:

Eén gedachte over “Afgunst en de gelukkige vrouw”

  1. Top dat je meteen met zo’n recensie binnen valt Paul!
    Veronique is een fervent blogger. Veel auteurs weten haar te vinden.
    Ik las deel 1 en 2 en kijk ook zeker weer uit naar waarmee De Klerck nu weer komt.
    Succes met verkopen en verder schrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *