Een eervolle vermelding

Mijn uitgever stuurt mij alle opmerkingen die ze op mijn boeken krijgen door. Ik waardeer jullie feedback enorm, lieve mensen. Ik vind het ook leuk om je recensies op verschillende websites te zien, zoals Bol. Ik voel me heel gelukkig met mijn lezers. Bedankt, iedereen!

Mijn uitgever over deze foto: steengoed!

In de post van vandaag wil ik in het bijzonder iemand noemen. Haar naam is (Ik hoop dat ik haar naam deze keer goed spel.) Shirley Pellikaan. Ze laat onvermoeibaar mijn boeken zien op FaceBook, en schrijft: β€œEr is zo een leuke nieuwe serie, die als maar uitbreidt…..Ik ben er dik fan van.” Bovenstaande foto is door haar gemaakt. Dank je, Shirley. Je bent erg aardig, en ik waardeer alles wat je doet. Cheers!

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *