Beleef mee met De Klerck

Over een paar maanden ziet mijn vijfde boek in de De Klerck-reeks het levenslicht. Ik kan niet wachten om een ​​exemplaar in mijn handen te houden! Rechercheur De Klerck En Moord In Scène kan je nu al pre-orderen bij je plaatselijke boekhandel. Als je de voorkeur geeft aan een webwinkel, raadt mijn uitgever Bol.com aan.

Bart Oomen laat je een avontuur van De Klerck meebeleven!

Vorige maand bracht het Zweedse bedrijf Lind & Co twee nieuwe luisterboeken uit: Rechercheur De Klerck En De Ongrijpbare Dood (deel 3), en Rechercheur De Klerck En Het Lijk In Transito (deel 4). Ik kan er erg van genieten hoe stemacteur Bart Oomen mijn boeken leest. Wist je dat hij sinds april ook verhalen opneemt van mijn favoriete auteur, A.C. Baantjer? Ik denk dat de uitgeverij van Baantjer het goed vond wat Oomen deed met “mijn” eerste twee luisterboeken.

Please follow and like us:

2 gedachten aan “Beleef mee met De Klerck”

  1. Omen heeft inderdaad de perfecte stem voor deze reeks, misschien gelijk doorzetten en de acteur in de tv serie maken? we kunnen wel een nieuwe Baantjer gebruiken die echt goed is! en dat zijn jouw boeken absolute! ik geniet er van! bedankt voor het lees plezier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *