Reserveer je exemplaar

Mijn uitgever zegt me dat het tegenwoordig extreem moeilijk is een nieuwe schrijver te introduceren. Verzadiging van de markt, noemt hij het. De Nederlandse boekhandels hebben de keus uit een overvloed van nieuwe uitgaven. Zij zitten niet te wachten op een nieuwe auteur. Daarom plaats ik een verzoek, op zijn verzoek.

Word je warm bij de gedachte dat er een detective novel in het straatje van Appie Baantjer verschijnt, laat je boekhandelaar het dan weten. Reserveer mijn boek. Ze kennen mij niet maar jij kunt daarin dus verandering brengen. Many thanks!

cover illustratie Rechercheur De Klerck En Het Doodvonnis

Je kunt mij debuut ook krijgen bij de webwinkels. Ik heb mij laten vertellen dat je bij reservering via de webwinkel van de uitgeverij het boek het snelst in huis hebt. Het Doodvonnis komt uit op 25 maart, maar jij kunt hem al eerder hebben. Ain’t that nice? Dit is de link van E-Pulp Publishing.

Hier zijn links van andere webwinkels: Ako, Bol, Bookspot, Bruna, Libris, Standaard Boekhandel.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *