Over deel 8, 7 en 6

Wederom bevind ik mij in een situatie waarin ik moet toegeven dat ik mijn blog te lang heb verwaarloosd—veel te lang! Feit is dat ik nog steeds aan boek 8 werk. Het is deze keer een hele strijd, maar ik ben ervan overtuigd dat het eindresultaat je zal bevallen.

Hoe dan ook, eerst wachten we nog op boek 7, dat eind oktober of begin november zal verschijnen. Het heet Rechercheur De Klerck en een Dodelijk Pact, en je kunt het nu al reserveren bij je plaatselijke boekhandel, of via een van de online verkopers, zoals Bol.com. Mijn uitgever geeft de voorkeur aan Bol onder de webwinkels.

Dit is de omslag van deel 7:

Als je naar de omslag kijkt en Rotterdam goed genoeg kent, realiseer je je dat dit helemaal geen Rotterdam is! Die mooie monumentale huizen staan ​​in Gouda, een stad die een kleine, maar belangrijke rol speelt in Een Dodelijk Pact. Ik besloot Gouda te gebruiken om de stad te eren waar twee fijne boekhandels mijn boeken verkopen: Boekhandel Verkaaik en The Read Shop Kamerbeek. Cheers, vrienden!

Tot slot is er één ding dat ik hier eerder had moeten aankondigen: vorige maand publiceerde Lind & Co uit Noorwegen het zesde luisterboek in de De Klerck-reeks. Bart Omen leest mijn boek De Klerck en het Duistere Web. Als je wilt, kun je bij Storytel een fragment beluisteren.

Deel 6 in de audiobook-serie
Please follow and like us:

6 gedachten aan “Over deel 8, 7 en 6”

 1. Wat fijn weer een bericht te ontvangen. Deel 7 komt eraan!!
  Ik heb alle boeken als e-book, komt er van deel 7 ook een e-book ?..
  Gaarne uw reactie.
  Met vriendelijke groet,

 2. Ik luister heel graag al u luisterboeken, vanwege mijn pddnos ( autisme) Nu net deel 1 klaar. Komt deel 7 ook als luisterboek? En ik hoop dat alle delen hierna ook als luisterboek uit komen.

  1. Hallo, Christine. Wat fijn dat u van mijn luisterboeken geniet. Ik geloof wel dat de uitgeverij ook deel 7 en volgende delen wil doen. De uitgever van de luisterboeken is een andere dan de uitgever van mijn papieren boeken en ebooks. Vandaar dat ze niet tegelijk uitkomen.

    1. Hallo, Christine–en mijn excuses voor de late reactie. Daar ik recentelijk ben ingelicht kan ik je nu antwoord geven. Het audioboek komt in juli uit. Ik kijk ernaar uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *