Op stap met De Klerck

Ik ben erg traag met het bijwerken van deze blog, maar daar is een goede reden voor—een reden die ik binnenkort hoop te onthullen. Maar voordat ik dat doe, wil ik graag jouw aandacht vragen voor twee prachtige blogposts van een vriendelijke dame genaamd Shirley. Wat heeft ze gedaan? Ze ging naar verschillende locaties die ik in mijn laatste boek noemde om ze met eigen ogen te zien.

Eerst bezocht ze de locaties die ik gebruikte in haar woonplaats Groot Ammers. Hier is een foto die ik met haar toestemming gebruik. Je ziet de boerderij waar het eerste slachtoffer woonde.

Indien je het blogbericht bezoekt, kan je ook een artikel lezen dat zij in de krant plaatste. Beste mensen, dat ze zoiets deed vind ik zo lief van haar, ik heb er geen andere woorden voor.

Daarna maakte ze nog een uitstapje met een vriendin naar een nabij gelegen stad… Gorinchem. Het is geweldig om al die foto’s te zien van plaatsen die ik heb gebruikt voor Rechercheur De Klerck en een Fataal Compromis. Hier is nog een foto die ik met toestemming plaats. U ziet de woning van oom Gerardus.

Is het niet geweldig om te zien hoe een van mijn lezers hier zich zo amuseert? Bedankt, Shirley, dit betekent veel voor me. Het was een prettige ervaring om Groot Ammers en Gorinchem te bezoeken en deze plekken door jouw ogen te zien. En heel erg bedankt voor je steun. Cheers!

Please follow and like us:

4 gedachten aan “Op stap met De Klerck”

  1. Heel erg leuk. Ik woon in Schoonhoven en het is allemaal heel herkenbaar. Ga zo door bedankt.groet van Joop.

    1. Het was een waar genoegen de bestanden met alle foto’s en teksten te ontvangen van mijn uitgeverij. Cheers, Shirley!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *