Luisteren naar De Klerck en Bart Oomen

Mijn uitgever heeft mij een tik op de vingers gegeven! En terecht, ook. Hij vertelde me dat ik was vergeten te vermelden dat de uitstekende Lind&Co uit Zweden twee nieuwe audiobooks van mij heeft uitgebracht. Hoe kon ik dat nou vergeten—ik begrijp het nog steeds niet! Kijk nu eens naar deze schoonheid:

De cover van Rechercheur De Klerck en een Dodelijk Pact, het audiobook

Op Storytel kun je een voorproefje beluisteren en reviews lezen. Dank u allemaal! Ook De Klerck 8 is uitgebracht als luisterboek:

Cover van Rechercheur De Klerck en een Fataal Compromis, audiobook

Neem even de tijd om naar dit voorbeeld op Storytel te luisteren. Ik denk dat je ervan zult genieten.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *