De Sluier van de Dood naar de winkels

Beste mensen, Rechercheur De Klerck en de Sluier van de Dood is uit en op weg naar winkels door heel Nederland. Ik wil van deze gelegenheid gebruik maken om jullie allen te bedanken voor jullie vertrouwen in mijn schrijfvaardigheid. Toen ik in 2018 begon met het schrijven van de eerste roman, had ik geen idee dat De Klerck zo breed geaccepteerd zou worden. Hij is nu De Cocks Rotterdamse tegenhanger. Ik ben dankbaar dat ik deze serie mag voortzetten. Dankzij jullie heb ik de tiende De Klerck bereikt. Cheers, allemaal!

Hieronder vind je de lijst met boekhandels die De Sluier van de Dood willen verkopen. Ik raad je aan om deze winkels te bezoeken. Als je daarentegen liever online een exemplaar koopt, raadt mijn uitgever Bol.com aan.

Rechercheur De Klerck en de Sluier van de Dood

ZUID-HOLLAND 
Alphen aan den Rijn: Haasbeek Herenhof, Keizershof 78-86
Barendrecht: The Read Shop, Middenbaan 82
Berkel en Rodenrijs: kantoorboekhandel Van Atten, Kerkstraat 8
Capelle aan den IJssel: Boekhandel Derde Druk, Koperwiek 43
Dordrecht: Bruna, P.A. de Kokplein 110
Gorinchem: Bruna, Piazza Center 10
Gouda: The Read Shop Kamerbeek, Lekkenburg 11B
Katwijk: The Read Shop, Noordzeepassage 105
Maassluis: The Read Shop, Koningshoek 92343
Ouddorp: Bruna, Hoenderdijk 19
Papendrecht: Bruna, Meentpassage 7
Ridderkerk: Boekhandel De Ridderhof, Ridderhof 28-29
Rotterdam/IJsselmonde: Van Rietschoten, Keizerswaard 8
Rotterdam: Donner, Coolsingel 129
Schiedam: Post Scriptum, Hof van Spaland 31
Schiedam: The Read Shop, Nieuwe Passage 35

DRENTHE
Assen: Bruna, Nobellaan 241

GELDERLANDĀ 
Epe: The Read Shop, Hoofdstraat 77
Heerde: Bruna, Dorpsstraat 19
Lunteren: The Read Shop, Dorpsstraat 101
Nijkerk: Bruna Pater, Singel 34
Nunspeet: Osinga Boek & Kantoor, Dorpsstraat 20

NOORD-BRABANT
Helmond: Boek en kantoor De Ganzeveer, Oude Aa 49-51

NOORD-HOLLANDĀ 
Amstelveen: Boekhandel Venstra, Stadsplein 102A
Hilversum: Primera Seinhorst, Jan van der Heijdenstraat 41A
Hoofddorp: Stevens Boekhandel, Nieuweweg 63
IJmuiden: The Read Shop, Marktplein 33
Kortenhoef: CW76, Meenthof 26
Schagen: Boekhandel Plukker, Gedempte Gracht 71-75

OVERIJSSEL 
Hardenberg: Boekhandel Heijink, Markt 23
Kampen: The Read Shop XL, Oudestraat 41-43
Wierden: Reterink Boek- en kantoorvakhandel, Stationsstraat 3A

UTRECHT 
Den Dolder: The Read Shop, Dolderseweg 91A
Doorn: The Read Shop, Thorheimpassage 3
IJsselstein: Boekhandel Logica, Benschopperstraat 6
Nieuwegein: Bruna, Passage 47-49

Please follow and like us:

9 gedachten aan “De Sluier van de Dood naar de winkels”

 1. Meteen gisteren (24-06) mijn exemplaar besteld via bol..
  Zeer benieuwd naar deel 10. En met meer pagina’s!
  Succes met deel 11.

 2. Heerlijk boek ook weer, deel 10. Toen ik in 2019 met deel 1 begon, dacht ik : wat moet die Rotterdamse snuiter? Maar het bleek een voltreffer. De boeken over De Klerck zijn minstens net zo goed als Baantjer. Dank je wel voor het schrijven.

 3. Als Amsterdammer dacht ik: wat moet ik met een Rotterdamse rechercheur, maar toch deel 1 maar gekocht en ik was verkocht. Daarna heb ik alle delen gelezen en ik hoop dat er nog veel volgen. Als fan van de Cock zeg ik: de Klerck is een geduchte concurrent. Dus gefel8citeerd met deel 10.

  1. Hallo, Ron–en hartelijk dank voor jouw mooie bekentenis, die ik met veel plezier las. Ik hoop dat je gelijk hebt en dat De Klerck een geduchte collega is van De Cock. Maar, alstublieft, geen concurrent. Ik geef Baantjer het liefst ruim… eh, baan in mijn werk zoals ook nu in deel 11. De boeken van Appi Baantjer zijn zo de moeite van het lezen waard.

   1. Ha, ha, dat heb ik gezien. Namen als de Waal, die een aantal boeken met Baantjer samen heeft geschreven, en vooral Marretje kwamen mij erg bekend voor.

    1. Ja, Marretje… Ik zou het nou zo leuk hebben gevonden als Baantjer mijn boeken nog had kunnen lezen. Zou hij zich vereerd hebben gevoeld? Zou hij hetzelfde ervaren als wij wanneer wij zijn boeken lezen? Vragen waarop nooit antwoorden komen.

 4. Op verzoek van de uitgever heb ik drie winkels aan de lijst toegevoegd, winkels in Berkle en Rodenrijs, Helmond en Nieuwegein.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *