AD Rotterdams Dagblad

Terrific news. Sander Sonnemans, crime verslaggever van AD Rotterdams Dagblad, heeft me zijn artikel over mijn nieuwe boek gestuurd. Ik kan aanraden dit artikel te lezen.

Dieudonné draait er niet omheen. Hij is sterk beïnvloed door de Amsterdamse schrijver Appie Baantjer (1923-2010), geestelijk vader van detective De Cock; ‘met C -o-c-k’. Hij beschrijft het speurwerk van rechercheur De Klerck – ‘met c-k’ – in nagenoeg dezelfde sfeer en stijl. Meeslepend en vol spanning. Als je de tijd hebt, lees je het in één ruk uit. Eigenlijk is alleen het decor anders: Rotterdam in plaats van Amsterdam.

Dank je wel, Sander. Het is een eer om in één adem te worden genoemd met Appie Baantjer, de grootmeester, van wie ik veel leerde.

AD Rotterdams Dagblad op 1 May 2020

Ik wil van deze gelegenheid gebruik maken om een paar mensen te bedanken die mij in staat hebben gesteld dit boek te schrijven en te publiceren. Allereerst mijn uitgever en mentor Marco, die mij door de verschillende stadia van het schrijven van een detectiveroman leidt. Hans, die jaren in Rotterdam woonde, is mijn uitstekende redacteur. Hij is een echte woordspeurder en ziet fouten die iedereen over het hoofd heeft gezien. Iemand die ook veel heeft geholpen op Rechercheur De Klerck en het Duivelse Spel is Tom, een proeflezer. Thanks, all!

En ik vergeet bijna Jan, die verantwoordelijk is voor de omslagen van mijn boeken en die veel internetmarketing doet. De omslagfoto’s zijn trouwens gemaakt door Dion Doornik uit Dordrecht. Beiden bedankt dat jullie mijn boeken zo’n geweldig jasje geven.

Ik vind het een eer om met deze getalenteerde mensen te mogen werken.

Please follow and like us:

2 gedachten aan “AD Rotterdams Dagblad”

 1. Als medewerker van Bruna kreeg ik van de week een klantenbestelling binnen van deel 2 van rechercheur de Klerck. Ik belde de klant op en zei tegen haar dat ze met inspecteur de Klerck sprak.
  Mevrouw uw boek is binnen. Ze vond dit heel leuk. Het lijkt mij ook wel een boek voor onze winkel. Ik zal het voorleggen aan mijn leidinggevende. Boeken die in Rotterdam afspelen blijven lang populair. Zelf heb ik boeken van Cor Dokter uit 1970. er is nog steeds vraag naar. Ik ga de boeken ook aanschaffen. Hopend dat er nog meer verschijnen.

  1. Hallo, Pieter de Klerck… eh, Meijer. Wat een geweldige manier om een ​​klant te benaderen. Ik denk dat gevoel voor humor een goede manier is om klanten het gevoel te geven dat ze ertoe doen.
   Trouwens, mijn uitgever vertelde me over Cor Docter en ik besloot in mijn boek naar hem te verwijzen. Ik hoop dat je mijn boeken leuk zult vinden.
   End bedankt voor het vestigen van de aandacht van jouw werkgever op De Klerck. Dat waardeer ik enorm! Cheers!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *